Naslov: Dobrna 50  3204 Dobrna

Tel: (03) 78 08 110

Fax: (03) 78 08 111

Spletna stran: http://www.terme-dobrna.si

Kratka predstavitev:

Terme Dobrna so najstarejše delujoče slovensko termalno zdravilišče z več kot 600 letno tradicijo.

Prijazno podnebje, ki ne pozna megle in mrzlih vetrov, je že zgodaj pritegnilo prve naseljence. V prazgodovinski dobi so si na bližnjem griču Gradišče postavili utrjeno selišče, o zgodnji naselitvi pa priča tudi depojska najdba 500 keltskih novčičev.

So kraji, ki človeka prevzamejo. Ni jih moč pozabiti, preprosto se želiš vrniti. In Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali.

Terme Dobrna so sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče. Zdravilišče združuje tako naravne danosti kot sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, družabnost in razvedrilo – vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo k nam goste iz vsega sveta.

terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-9

terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-8terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-7terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-6terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-5terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-4terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-3terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-2terme-dobrna-zdravilisce-dobrna-1terme-dobrna-zdravilisce-dobrna