Naslov: Jadranska cesta 73, 6280 Ankaran

Tel: (05) 669 21 00

Fax: (05) 669 22 23

Spletna stran: http://www.zdravilisce-debelirtic.org

Kratka predstavitev:

Ko vstopite na Debeli rtič, vstopite v svet morja, sonca, zelenega mediteranskega parka, predvsem pa v sproščujoč ambient naših nastanitvenih objektov. Naj se vaša počitniška avantura prične!

Predstavljajte si, da stojite na očarljivem polotoku daleč od mestnega vrveža, kjer lahko razvajate vse čute, pozabite na skrbi ter se prepustite ugodju prostora. Naši objekti vam bodo pričarali toplo morsko vzdušje v modernem ambientu s prijetno opremljenimi sobami, barom, finsko savno, masažnim in kozmetičnin salonom, ter pokritim bazenom z ogrevano morsko vodo. Na voljo vam je restavracija, kjer vas bomo razvajali s kulinaričnimi dobrotami.
Udobne domače hotelske sobe imajo balkon ali teraso s pogledom na morje ali okolišnje vinograde in so opremljene s telefonom ter brezžičnim internetom. Izpolnimo lahko tudi vse želje gostom s posebnimi potrebami.

Vsi navdušenci zdravega življenja in gibanja boste zagotovo uživali v bujnem mediteranskem parku, lastni plaži in atraktivnem zunanjem in notranjem bazenu s prečiščeno morsko vodo, v nordijski hoji, kolesarjenju, vodeni rekreaciji v bazenu ter različnih programih dietne in zdrave prehrane. Za vse zdravstvene nevšečnosti lahko vedno poskrbi hotelska ambulanta, strokovno vodena fizioterapija in delovna terapija. Na voljo vam je bogat zdravstveni program.

Če ste navdušeni nad sredozemskimi kraji, potem je to prava nepozabna odločitev za idilično sprostitev. Ponujamo vam mnogo dodatnih vsebin, programov in ponudb.

Pestra hotelska tradicija na idilično zelenem in mediteransko privlačnem Debelem rtiču vedno znova očara in navduši številne goste.