Naslov: Potoče 2, 4205 Preddvor

Tel: 04 / 27 52 000

Fax: 04 / 25 51 110

Email: dom.preddvor@dso-preddvor.si

Spletna stran: http://www.dso-preddvor.si

Kratek opis:

Dom starejših občanov Preddvor se nahaja le korak stran od Kranja, središča Gorenjske.
Zaradi lege neposredno pod gorami Kamniško-Savinjskih Alp dom obdaja neokrnjena narava.
O ugodnih klimatskih pogojih priča tudi podatek, da so se po 2. svetovni vojni v bližini našega doma zdravili pljučni bolniki.

V parku ob domu se lahko sprostite ob poslušanju petja ptic in šelestenju listov, občudujete prelep razgled na Krvavec, Zaplato, Storžič in okoliške hribe. Triglav pa v vsej svoji lepoti najbolj izstopa prav ob sončni zarji.

Vabimo vas, da nas obiščete in se o lepi naravi ter naši ponudbi prepričate sami.

Dom nudi bivanje, stalno ali začasno oskrbo osebam, ki zaradi starosti ali bolezni ne morejo živeti doma. Stanovalcem nudimo nastanitev, osnovno in dodatno oskrbo, ustrezno prehrano, zdravstveno nego, rehabilitacijo, fizioterapijo, delavno terapijo,…

Stanovalci so nameščeni na oddelke glede na njihovo zdravstveno stanje , torej glede na potrebe po zdravstveni negi in pomoči pri opravljanju osnovnih življenjskih aktivnosti.

* Negovalni oddelek je namenjen stanovalcem , ki potrebujejo najvišjo stopnjo zdravstvene nege , pri dnevnih aktivnostih pa so povsem odvisni od pomoči druge osebe.
* Varovani oddelek – ko zaradi stanja demence stanovalci potrebujejo celodnevno prisotnost osebja in varovanje……

dso-preddvor-1.jpgdso-preddvor-2.jpgdso-preddvor-3.jpgdso-preddvor-4.jpgdso-preddvor-5.jpgdso-preddvor-6.jpgdso-preddvor-8.jpgdso-preddvor-9.jpgdso-preddvor-10.jpgdso-preddvor-11.jpgdso-preddvor-12.jpgdso-preddvor-13.jpgdso-preddvor-14.jpgdso-preddvor-15.jpg