Telefon: 080 27 37

Spletna stran: http://www.deos.si

Elektronski naslov: infotocka@deos.si

Center je zasebni socialnovarstveni zavod s koncesijo v lasti družbe DEOS, d. d., ki združuje osem centrov starejših. Stoji na robu lepega, zgodovinsko bogatega, zanimivega Gornjega Grada, s tradicijo kulturnega utripa, pod mogočno Menino, kjer prevladujejo zelene površine, z odlično značilno predalpsko klimo, v mirnem okolju, ki omogoča pristen stik z neokrnjeno naravo. Lokacija je zaradi klime najprimernejša z zdravstvenega vidika, kar dokazuje dejstvo, da je Občina Gornji Grad trenutno edina v Sloveniji, ki je pridobila mesto v Evropski klimatski zvezi.

Lokacija, okolje in ozračje ustrezajo vsem ergonomskim in bivalnim pogojem. Bližnja okolica je kot nalašč za prijeten izlet, sprehod, postanek sredi poti lahko postane nepozabno doživetje. V centru so skoraj vse sobe opremljene z balkonom, sanitarijami, prho, hladilnikom ter priključkoma za telefon in kabelsko televizijo. V centru so okrepčevalnica, frizerstvo in pedikura, ter naša knjižnica. V centru starejših Gornji Grad deluje mlad kolektiv, ki s strokovno obravnavo in timskim delom vseh enot centra zagotavlja dobro počutje, fizično, duhovno in psihično moč ter ustvarja občutja zaželenosti, pripadnosti in pomembnosti.

Zavedanje, da smo stanovalcem podaljšana roka družine, je pomemben dejavnik našega delovanja. Energijo in moč za zagotavljanje visoke ravni kakovosti storitev črpamo iz našega vsakdana s stanovalci, iz nasmeha na njihovih obrazih in kritik, ki jih jemljemo kot izziv, da delujemo bolje. Z zavedanjem, da pišemo življenjska poglavja naših stanovalcev in njihovih svojcev, z osebnim pristopom, odprto komunikacijo in strokovnostjo ustvarjamo toplino doma, ki stanovalcem omogoči, da se počutijo dobro, da lahko zažarijo v soju sreče in veselja do življenja.Smo kolektiv, ki želi družiti generacije v obojestransko zadovoljstvo, vas sprejeti medse z željo deliti z vami jesen življenja, polepšati dneve bivanja sredi čudovite narave v objemu zelenja in gozdov, vam prisluhniti s prijaznostjo in razumevanjem in se od vas tudi učiti.

Gornji Grad 3

Gornji Grad

dso gornji grad